Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Abvkozijntechniek.nl Een goed kozijn kan je helpen met energie besparen!
Abvkozijntechniek.nl

Dakkapellen

Extra ruimte op een slaapkamer, gezinsuitbreiding, het intensief bezig zijn met een hobby, een kantoor aan huis kunnen leiden tot een behoefte aan extra ruimte. Een dakkapelbedrijf maakt uw dakkapel op maat. Onderhoudsvrij met Trespa of Keralit of traditioneel geheel van hout. In de meeste gevallen wordt zo’n dakkapel in één dag met een kraan op uw woning geplaatst.

Onze dakkapellen kunnen optioneel worden voorzien van geïntegreerde rolluiken of screens ook zijn er naar wens diverse andere opties te kiezen zoals, vensterbanken, geïntegreerde halogeen spots, horren enz, enz.

In onze showroom hebben wij een voorbeeld opgesteld staan van een onderhoudsarme uitvoering en hier kunt u uzelf ervan overtuigen dat deze uitvoering vele voordelen heeft ten opzichte van de traditioneel gebouwde dakkapel. Denkt u eens aan de isolatiewaarde op zolder welke niet alleen hoog dient te zijn voor het binnen houden van de warmte maar zeker niet in de laatste plaats voor het buiten houden van de warmte.

De polyester dakkapel wordt geleverd met een isolatiewaarde van 3,4 W/M2 K. en dit is ten opzichte van een traditioneel gebouwde dakkapel (2,5 W/M2 k) extreem hoog. Daarnaast wordt de polyester dakkapel met een kraan, uit één geheel en aan de binnenzijde afgewerkt in één dag op uw dak geplaatst waardoor u ’s avonds al gebruik kan maken van de extra ruimte.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten